Bilder som inte kommit fram

Jag som hade tagit bilder och skickat till bloggen i helgen. Nu verkar det som att de inte har publicerats alls. Får ta en omgång med inlägg med bilder som jag menat att blogga, men som jag glömt att bifoga i e-postmeddelandet. Och förstås de som inte publicerades i helgen. Lär ju bli ett tiotal.

Nu är det fikadags.

Ska bara berätta om min löprunda här på lunchen. Kändes tungt som fan. Har ju inte löpt alls sen jag flyttade till Västerås. Bara cyklat och åkt inlines. Så jag antar att löpmusklerna har blivit mindre bra. Eller så var min dagsform oerhört låg. Kan tänkas efter 3 liter vin och massa grillad mat i helgen.

Ja, dricka vatten kanske..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.