Sommar o sol!

Igår blev det Beachvolley ute på Löga! Precis som det ska vara på sommaren förstås! Jag har inte riktigt haft någon sommar att tala om, så nu fick jag mig en dos. Efter det drog vi hem och fixade i ordning oss, sen blev det en liten fördrink här i min lägenhet och sen vidare till Bellmans, där vi avnjöt en grillbuffé och lite rött vin. (Inte jag dock, jag drack päroncider.)

Sen tillbaka hem till mig för mer rödvin för de andra snubbarna och lite annat för min del. Sen vart det utgång till Blue Moon Bar. Jag trivs där, det är bra stämning och stora utrymmen. Inget undantag igår. Sen är det ju alltid lite roligare att spana och så, som inte blir av så ofta. Eftersom jag oftast går ut med tjejer. Nu var vi tre killar. Kan faktiskt tänka mig att göra om det fler gånger.

Nej, nu ska jag ta och packa min väska, städa lite och sen gå ut i Rudbecksparken och sola lite innan jag beger mig mot tåget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.