Principavtal kanske en lösning?

Israel föreslår avtal om stat

Detta mina vänner, var väldigt spännande att läsa om. Förvisso inget som säger att det ens kommer att accepteras någonstans utav den palestinska befolkningen eller dess olika ledare. Men början på en lösning är alltid att man försöker komma med förslag och se vad som går att komma överens om.

Nog för att de har hållt på i 60 år, men nya infallsvinklar och lösningar krävs för att något ska hända över huvud taget. Ska bli spännande att se om det mottas med skeptiscism eller med en kanske lite mer öppen syn. Perspektiv finns det många av och jag vet inte, men från mitt ser det inte ut som en helt idiotisk lösning. Fast vad vet jag?

Det som förvånade mig mest var att de tillåter palestinierna att utropa Jerusalem till sin huvudstad. Fast i slutändan kanske det bara är lögn och förtal.

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.