The endings near?

Jag behöver börja om från början. Bygga upp mig själv, på rätta grunder. Inte basera mitt värde på vad andra kanske skulle kunna tycka och tänka. Utan på vad jag tycker och tänker. Det är för många saker som inte fungerar. Som jag inte velat kännas vid eller bara tryckt undan. Som har lett till diverse mentala blockeringar och socialt handikapp. Jag kan inte längre ignorera och stänga av, jag mår skit av det.

Det handlar inte om att bli omtyckt av andra, det handlar om att tycka om sig själv tillräckligt mycket att inte behöva vara beroende av vad andra tycker. Det är lite av dilemmat för min del. Ihop med massor med andra saker.

Har börjat med att rensa ut en massa skräp och bråte som legat lite överallt. Tänk om det var lika lätt att rensa ut sådant som mest är skräp i sitt inre. Då hade jag rensat ur ordentligt för minst tio år sen.

Funderar även på att börja om med bloggen från scratch, men jag vet inte hur jag ska lösa det rent tekniskt. Jag vill ju spara det jag skrivit under alla år. Ska undersöka saken vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.