Skönt flyt

Ja, ännu en dag till ända och jag har visst inte kommit i säng ännu. Igår eller tisdags kväll la jag mig 22.30, det var mäkta skönt. Nu blir det lite senare än så. Men fan allt har gått som jag planerat. Var inte så stora bekymmer för mig att skriva svaren på hemtenta. har bara två frågor av fem kvar. De ska jag nog kunna skriva senare idag. Var iväg och käkade lite mat på kåren på kvällen sen en sväng. Alltid trevligt. Ska bli skönt att ha helgen fri, inte så vanligt när jag har en tenta hängande över mig. För en gångs skull är jag den som ligger före och har flyt i skrivandet. Nu ska jag dock inte säga för mycket för då smäller väl skrivkramp och krångel till så det stänker om det.

Ska gå och lägga mig så jag inte missar allt för mycket sömn.

Puss på er där ute.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.