Reach out and grab it

Mycket som ska göras nu tror jag. Men det flyter på rätt bra ändå. Planering är avgörande, utförande minst lika viktigt. Det vankas både trevligheter, som kvällens styrelsemiddag och jobb, som discoslavning imorgon. Men jag tror faktiskt att det kan bli rätt trevligt med. Är ju inte så många av mina kompisar som jag jobbat ihop med. Så det känns tryggt.

Kuratorn imorgon, ska ta upp den här känslan som jag haft ett tag. Se om det kan vara en effekt av mina tidigare insikter och så. Fascinerade på ett sätt. Hur hanterar man det? Jag antar att det handlar om att bara låta det vara så. Inte försöka kämpa emot, utan bara acceptera att vissa saker bara är.

Precis så tänker jag om denna dag, ska bara vara. Det är ju trots allt en fin dag. En vårdag

”When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.