Foppas förbannelse

Fler än jag förskräcks över det faktum att de s.k. Foppatofflorna nu kommer med en klack. Förstår inte att de kan vara så bekväma att de används trots sin ohyggliga fulhet. Har ju testat och så sköna är de inte. Men det är mest medelålders och barn som har de, av förståeliga skäl, de har inte så stora krav på utseendet, de vill mest ha bekvämligheten.

Jag håller absolut med Anna Rahm då hon konstaterar att utvecklingen går åt fel håll. De ska ju lägga ned skiten, vilket kanske kommer att ske, om vi ska tro på de prognoser som ”oroar” tillverkarna. Jag välkomnar sådana nyheter.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.