Ryggvärk

Måste säga att min stela spända rygg kommer väldigt olägligt. Meningen är att jag ska sitta framför datorn och skriva på ett PM till sommarkursen jag går och just nu känns det som att ju mer jag sitter vid datorn, desto värre blir stelheten i nacke och rygg. Så vad gör man då? Går och tränar och hoppas på det bästa? Det är väl lika bra det. Ombyte and off I go..

Och här är jag nu igen en massa timmar senare. Var på gymmet, körde hyfsat hårt, hjälpte väl till en början, sen kom smärtan tillbaka. Kollade på OS-invigningen, lagade mat och åt, sen kände jag den igen. Så jag smorde in mig själv med hot&cold, sån där salva för värkande muskler. La mig på soffan och blundade och vaknade 00.30.

Ryggen är fortfarande öm. Kan dock inte skilja på om det är begynnande träningsvärk eller det andra. Fett jobbigt. Hur ska jag kunna skriva den här jävla skiten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.