Sunday in my mind

Fantastiskt kompetent sittning igår, jag var för en gångs skull i fas med resten av sällskapet, mestadels av tiden iaf. Så det var grymt kul. Sen att rösten sprack och huvudet höll på att sprängas i miljontals bitar, ja det kommer med det roliga. Jag var inte ens i närheten fullast, tog det i lagom takt och mängd vilket jag är svårt nöjd med.

Idag sov jag till 12.30, sen ringde fröken Rifall den yngre och föreslog en bakispizza. Mötte upp henne och Rödheten på Amore <3 Där jag beställde en gyrosrulle, denna åt jag upp halva av och sedan gick jag och bar på den runt halva centrala Västerås. Shoppade ett par manchesterbyxor och ett par jeans på h&m, mycket behövligt minsann. Blev även en tank top och tre par kalsonger i gråa nyanser, så nu har jag samma kalsonger i gröna nyanser, blåa och gråa. 😀 Så fördelaktigt. Just nu läser jag inledningen till Att uppfinna det politiska, av Ulrich Beck. Mycket intressant läsning faktiskt. Sociologi is the shit!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.