Precis vad jag behöver..

Sitter och försöker pilla med min uppsats, det går sådär. har förvisso skrivit flera rader och hittat en del matnyttiga rapporter och artiklar. Men det är verkligen bara a work in progress. Jag har lite problem med tålamodet. Att det ska vara så svårt att få en överblick och veta vad man ska göra. Vissa delar är rätt otydliga känner jag.

Huvudvärk och spändhet återstår, känns ungefär som att jag gnisslat tänder hela natten. Jag måste ha en del saker som jag behöver få ur mitt system. Men jag vet inte hur. Ska nog träna imorgon, kanske hjälper.

Måndagsmöte ikväll, kommer bli intressant att se hur vi tacklar alla de problem som uppstått senaste tiden. Precis vad man behöver liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.