Krasslig helg

Har haft en lugn helg, blir väl så när man är sjuk och så. Borde ha lagt mig för typ en timme sen, men nej. Hopplöst. Ska bara och så hände en massa andra saker där emellan.

Vaknade i alla fall krasslig i fredags morse så stannade hemma från jobbet. Sett en hel del film och tv förstås. Lord of the Ring för fyrtioelfte gången. Avnjöt lite alkoholfritt rosevin samtidigt som jag zappade på teven igår kväll när resten av familjen sov.

Igår morse sov jag länge och det var skönt med förstås. Idag skulle det ju varit babysim igen, men jag var fortfarande krasslig och det blev inställt från arrangörens sida av samma skäl

I veckan har jag gjort lite olika saker, varit på läkarbesök för att följa upp min njursten efter anfallet jag fick i februari. Har en sten i varsin njure och ska tydligen dricka minst 2 L vatten per dag samt undvika tomat, spenat, nötter, jordgubbar och kaffe/te. Har ätit jordgubbar, nötter och tomat sedan dess 😛

Vi intervjuade också 8 personer som kan bli våra kommande kollegor i torsdags. Jag höll i taktpinnen kan man säga. Sen ska chefen välja ut vilka av de vi valt ut som hon ska träffa så får vi se vilka det blir.  

I fredags skulle jag följt med på föräldragruppen på BVC vilket var första gången men var som sagt sjuk. Var tydligen inga pappor med, kanske inte så konstig då det är 10.00 på en fredag, men ändå lite dåligt tycker jag.

På kvällen skulle vi hängt hemma hos mamma men även det blev ju inställt. Var exakt ett år sen pappa gick bort då. Kändes när jag gick till jobbet i torsdags med Death cab for cuties låt What Sarah Said i lurarna.

But I’m thinking of what Sarah said

That love is watching someone die

So who’s gonna watch you die

Vad säger man, livet..

Idag gick vi ner på stan för att köpa bitring och lite annat jox åt Elsa då hon är väldigt mycket för att dra och slita i sitt tandkött. Tänker att det kliar eller så, därför bra med lite hjälp mot det. Hittade flera skallror också inne på Kringlan närmare bestämt på Lekia.

Passade på och käka lite grekiskt inne i Lunagallerian när vi ändå befann oss på stan och var hungriga. Vet inte hur de gör sin halloumi men den är så god.

Sen tog vi bussen hem. Nu sova för att påbörja en ny arbetsvecka imorgon.

Syftet mannen!

Eftersom det har varit helg och jag inte riktigt orkat göra något vettigt så har jag inte skrivit något om mat och sömn. Ärligt talat så är jag dålig på att hålla mig med att göra saker regelbundet. Får ingenting gjort. Jävla skit på allt. Nu är jag lite väl negativ.

Frustration, över det mesta, bara en massa nollställdhet överallt, inget som går som jag vill. Inget är någonsin lätt. Frågan är om jag hade varit mer i fas med skolan om jag inte jobbade på kåren? Ingen idé att orda om det nu iofs, men ja. Jag måste göra det bästa av situationen, men min kropp gör ju uppror.

Är det inte ryggvärk så är det huvudvärk och trötthet. Bla blabla, massa jävla ursäkter. Återgå till syftet!

Röra på sig

Återigen spänningshuvudvärk vilket är ganska jobbigt. Orsakerna är nog ganska uppenbara, det är Kåren, det är c-uppsats och mitt liv som vanligt. Hjälper nog inte att jag sover fel och tränar för lite och äter lite konstigt. Får nog ta en tablett och försöka jobba mot att inte spänna mig när jag sover. Nu måste jag röra på mig.

Precis vad jag behöver..

Sitter och försöker pilla med min uppsats, det går sådär. har förvisso skrivit flera rader och hittat en del matnyttiga rapporter och artiklar. Men det är verkligen bara a work in progress. Jag har lite problem med tålamodet. Att det ska vara så svårt att få en överblick och veta vad man ska göra. Vissa delar är rätt otydliga känner jag.

Huvudvärk och spändhet återstår, känns ungefär som att jag gnisslat tänder hela natten. Jag måste ha en del saker som jag behöver få ur mitt system. Men jag vet inte hur. Ska nog träna imorgon, kanske hjälper.

Måndagsmöte ikväll, kommer bli intressant att se hur vi tacklar alla de problem som uppstått senaste tiden. Precis vad man behöver liksom.

Spänd som fan

Min rygg är dum som fan. Orsakar spänningshuvudvärk gör den med. Hur fan ska jag kunna skriva uppsats om jag hela tiden får ont i ryggen av att sitta framför datorn. Antar att träning är melodin, men när ska jag hinna med det då? Kanske är lika bra att planera in några pass i veckan, så inte allt går åt helvete. Nu har jag gjort lite justeringar till min arbetsplats hemma, hoppas det hjälper. Sitter lite rakare och kanske lite mer ergonomiskt. Får se om det hjälper.

Raindrops falling

Ännu ett regnfall. Verkar som att augusti regnar bort. Själv så hart jag inte gjort något speciellt produktivt denna helg. Har haft jävligt ont i min rygg och huvudvärk. Kommer bli intressant att se hur kul jag har imorgon på jobbet, ser framför mig hur jag kommer jobba ståendes en hel del..

Tanken att sitta på stolen som är orsaken till min smärta, är inte direkt lockande. Sen att det är 8 hela underbara timmar av det hela med. Nej, jag måste se till att få gjort det jag ska mer stående än sittande.

Man skulle kunna påstå att det är fint väder ute, men det vore ju lögn, då det formligen spöregnar ute. Hoppas det är mindre blött imorgon då jag ska till jobbet, annars kommer jag få en än mindre rolig dag.

En till sak bara, innan jag ger mig. har inte skrivit ett enda ord på PM:et, det ska vara inne om ett dygn, jag tvivlar självklart på att det kommer ske. Undrar vad jag ska göra åt saken?

Bakslag 1

Jag har gått och fått ont i halsen och har en dum huvudvärk. Den andra dagen av min träning till råga på allt. Kanske tog i en smula för mycket med träningen igår. Eller så är det nåt som går i stan. Jag vet bara att jag inte kan träna idag. Vilket jag hade tänkt. Tråkigt är det. Lyckades undvika att få den där värsta träningsvärken som man kan få då man inte tränat på länge. Min strategi att inte ta i för mycket första gången fungerade alltså. Självklart känns det, men jag överlever.