Decode

[youtube]RvnkAtWcKYg[/youtube]

Den här låten. Den hörde jag på radion nyss och direkt så förstod jag var den hörde hemma. Nog för att jag sett filmen två gånger och redan läst första boken. Men jag hade en liten aning om att det var den låten från filmen.

Spoilervarning.

Så jävla fantastiskt. Jag är helt insugen i Stephanie Meyers värld. Jag förstår Bellas dragning att vilja bli en av dem. Samtidigt som jag förstår att det inte är något man kan göra bara sådär. Hennes beskrivningar av Edward gör att jag personligen skulle vilja vara precis som han. Barnsligt och löjligt kanske, men bilden av deras fantastiska relation och dess komplikationer, ja det är något magiskt över det. Obeskrivligt är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.