Sängslängning

Det är svårt att veta riktigt vart man är på väg tycker jag. Ena dagen kommer tanken att jag kanske ska göra något som kanske är något liknande det här och sen en annan gång kanske jag får en helt annan inriktning på vart jag är på väg. Vilket som kanske? Jag vet inte, vilket nog är det största problemet. För att veta är att föredra?

Bara en massa jävla frågor och typ inga svar. nej, inte tänka eller känna efter för mycket, bara tuta och kör nu. Ny vecka, fullspäckad och bra skit. Möten och plugg och mer möten och mer plugg och kanske lite fest. Ungefär som förra veckan. Drunkna i en massa saker som kan göra att jag inte tänker dumma tankar och gör mindre bra saker.

Dags att slänga sig i säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.