Helgen som varit

En ganska trevlig helg faktiskt. Afrikaafton på fredagen, då jag hjälpte till att styra upp maten, sen avnjöt jag den och x antal enheter tillsammans med kortspel och skratt. Bra kväll till slut. Tog mig till Stockholm igår för att gå på fest hos Lena. Köpte en skitsnygg kavaj och en clowntröja. Käkade icapizzan som vanligt och blev full. Fastnade framför schlagerfinalen och jag blev nöjd med resultatet. Kick up the butt för alla schlagerelitister. Äntligen något annorlunda och lite oväntat. Haha!

Idag har jag slappat och tagit mig hem. En era är över. Med allt vad det kan innebära. Nu kommer jag inte sova i en röd soffa på söder när jag är i stockholm. Vart det blir får vi se. Nu tänker jag fan lägga mig och läsa om en hjälte. En förebild jag har. Richard Rahl. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.