Späckat värre

Å fy fan jag hinner ju knappt med i svängarna här alltså. Det händer saker nästan jämt. Just nu tror jag att jag har lite av överbelastning i hjärnan. Vet inte riktigt hur jag känner eller så. Men det känns väl ganska bra, vill mest läras mig njutas av här och nu. Sitter och tänker en massa steg framåt hela tiden. Planering är både bra och dåligt på det sättet. Man missar stunderna och ögonblicken.

Skulle hem till föräldrarna i fredags bara över natten för att ses innan jag skulle vara flytthjälp i lördags, men så blev det inte riktigt. Fick hoppa in som förste packare istället och vara med och fixa innan själva flytten. Kom hem sent igår kväll, upp tidigt i morse och iväg och jobba. Sen har jag mest slappat i soffan resten av kvällen.

Fan mitt huvud känns som det ska sprängas. Ska bli skönt att sova nu och sedan börja ännu en späckad vecka fylld med saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.