N.A.S.A. ”Gifted”

Det blev visst lite alkohol igår kväll. Det var ju quiz night på Kåren. Mitt lag kom på delad första plats. Vi fick dock vara med i en utslagstävling och där kom vi tvåa till slut. 32 poäng var inte så pjåkigt, var ju ändå lite mer än 10 lag. Skoj var det i alla fall. Nu ska jag ta och packa ihop och ta mig till skolan och plugga järnet. Ikväll är det antingen kareoke eller något annat som gäller. Har just hällt i mig en massa smoothie och fryser lite, men det kommer nog hjälpa mot min baksmälla. Inte för att det är så farligt.

Bjuder på det här fyndet med, sjukt cool video och bra låt.

[youtube]WZB7yswo6a0[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.