babylonsjukan

Idag när jag gick till affären så avundades jag allt och alla som satt på diverse restauranger och uteserveringar och njöt av solen. Jag gick där med min papperspåse med burkar och flaskor som jag skulle panta, för jag ville bli av med dem. Samtidigt som jag vet att jag inte kommer ha pengar nog att handla mat så jag kan äta som sig bör resterande 34 dagar tills jag får min första lön för sommaren.

Vilket gör mig aningen bitter. Jag lever alltså under existensminimum. Jag vet att det självklart hade gått att undvika om jag hade haft något som helst ekonomiskt sinne, men jag verkar inte kunna se längre än till nästa dag. Vadå spara? Vadå leva lite förnuftigt, här ska levas här och nu. Så vad gör jag? Svälter jag och ser till att lära mig något av det hela?

Ska jag kanske sälja lite möbler som står i källaren, om nu någon är intresserad? Samtidigt som jag funderar över såna här saker så vill jag köpa en tv, en iphone och allt annat som gör livet sådär extra glammigt och bra. För jag behöver ju allt det, verkligen! Eller?

För jag har babylonsjukan!

[youtube]6vtDtaawsTI&hl=sv[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.