Tänkte om lite

Jag tror att jag satte för hög press på mig själv och min energi att orka träna och plugga varje dag i veckorna. Så jag ändrar mig och pluggar tre kvällar och tränar tre kvällar i veckan. Så får söndagar vara min vilodag. Tycker det låter mer realistiskt, så slipper jag stressa runt som en tok med. Bra skönt, då var det ur världen.

haft den värsta måndagen någonsin. Var ungefär 70 personer som kom idag och skulle få passerkort. Jag tänker inte ens gå in på hur mycket det är, men det asmycket. Fick knappt någon rast på hela dagen. Så ska det inte vara. Jag hoppas verkligen att detta är den värsta dagen. Att resten av tiden är lite mer lagom.

Nu ska jag stoppa i mig käk och sedan ska jag plugga 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.