På väg hem

Intryck från en hemresa från Västerås.

SJ: Skaffa mer vagnar och mer biljettautomater för fan. Fick stå hela vägen till och från Västerås. Skaffa stabilare vagnar, tåg osv så slipper de bli inställda och att vi som åker med tåget efter måste packas ihop med de som skulle åkt med det inställda.

Idioter: De finns överallt, idag fick jag sitta och lyssna på de eftersom jag inte hade fungerande hörlurar med mig. White trash och fyllon och vad det nu var.

Barn: på senaste när jag haft det rätt bra med det ekonomiska och personliga så har jag längtat lite efter en familj. Efter att ha åkt buss med två griniga tvillingar så har dessa känslor totalt försvunnit. Wonder why?

Vänta nu, var det jag som kallade mig själv för öppen i fredags när vi skulle beskriva oss med ett ord? xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.