Fredagen till ära

Aj då, jag är visst lite bitter och tragisk fredagen till ära. Sitter hemma och glor, väntar på att tvätten ska torka och har ingen aning vad jag ska göra med denna kväll. Hade gärna gjort något med folk till exempel vinkväll i Västerås. Men jag får väl försöka njuta av att ta det lugnt istället. Har en bok att läsa och massor med TV-serier och filmer.

Det har varit en tung vecka, jag har spänt mig och varit orolig. Ryggen har gjort ont och ja haft huvudvärk och varit trött. Så jag ska mest vila och slappa och vara uttråkad. Tror jag behöver det. Tyvärr vill jag inte gå med på det alltid. Vill inte missa roliga saker och känna mig utanför. Vilket jag vet är patetiskt.

Finns en del annat som jag skulle vilja avhandla här, men eftersom jag inte vill blotta hela mig på det sättet nuförtiden så blir det nog inget. Ska fundera vidare på det. Nu ska jag se på Så ska det låta och bli sådär gammal och ja just det. Sång gör ju en lite munter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.