Time flies

Första veckan efter semestern har varit lite halvkonstig. Blev ju lite krasslig i tisdags och gick hem lite tidigare. Sen var jag hemma i Onsdags och så var det APT igår. Halvsoft början. På måndag ska vi ha öppet hus så det blir också en sån där vecka med lite avbräck från vardagen. Blir lite sånt då och så, vilket förvisso är positivt tycker jag. Utan det så blir allt så monotont och trist. Fast deltagarna utmanar en ju förvisso nästan varje dag. Att ständigt vara tillgänglig och kunna förmedla den kunskap som de ska få av oss.

I helgen vankas det Håkan Hellström på Grönan och Cocktailparty. Måste väl åka direkt dit för att få komma in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.