Saker att göra efter jobbet

Är inne i en sådan där period där jag grubblar lite extra. Vet inte om det beror på att jag är trött mest hela tiden, om det är vädret och årstiden. Det kan även ha att göra med att jag är sjukt trött på att vara krasslig och göra samma sak dag in och dag ut. Vardagen har liksom tagit över och så funderar jag på en massa saker som relationer och vad fan man ska göra för vettigt med sitt liv. Detta leder i sin tur till att jag fått en släng av babylonsjukan.

Fan lite mer fart i livet hade ju inte varit fel. Typ vardagar. Var rätt bortskämd med det i Västerås, det är nog därför jag har svårt att koppla loss. Jag vet ju att det är upp till mig att styra upp, men jag orkar ju fan inte. Slut efter jobbet. Men det kanske blir bättre på måndag när tunnelbanan börjar köra här igen.

Spela teater, sjunga i kör, spela innebandy, något åt det hållet kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.