Tji fick jag

Lämnade in nycklarna till gamla lägenheten i förrgår och tänkte att nu är jag fri från den.. eller hur!
Idag ringde de från Telgebostäder och sa att jag fått ett stort fett underkänt på badrummet och fönstren. Hann bli både arg och irriterad då jag var den som gjorde rent i badrummet och för att fönstren är typ trasiga och inte går att öppna.

Nu måste jag dock göra ett försök och lösa det och skrubba satan i helgen, för på måndag ska den tas över av ny hyresgäst. Så det blir ju en kul helg..

Ska förvisso åka till Västerås imorgon och festa till det, men sen blir det hemåkningen direkt när jag vaknat till på lördagen och så hem och hämta städprylar och ut och städa tills det skiner. Frågan är om det finns någon el att tala om så jag ser vad jag gör därinne i badrummet. Den som lever får se..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.