Spännande nyheter

Jo, det är så här att på fredag har jag tagit ledigt från jobbet för att kunna närvara på en konferens. Blev tillfrågad i förra veckan på Twitter om jag i egenskap av Miljöbloggen ville vara med och twittra och blogga om sagda konferens. Det handlar om Rädda mannen som tar upp de faror och risker som kommer med de kemikalier som vi har runt omkring oss.

Har ögnat igenom de olika föreläsarna och ämnena och det verkar bli rätt intressanta saker som tas upp. Hur dessa kemikalier påverkar vår reproduktion, om de är med och bidrar till det allt mer utbredda problemet med fetma och hur vi ska kunna förhindra detta.

Experter från olika forskningsfält kommer att tala och det blir även paneldebatt på eftermiddagen. Har en eget seminarie som jag ska övervaka med, som handlar om ”Rätten att veta och konsten att välja”. Så det ser jag fram emot. Att få bli inbjuden på en sådan här grej tycker jag är jättekul och det ska bli kul att få träffa lite andra som är intresserade av miljö och klimat. Man vet ju aldrig vad det kan leda till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.