Less och trött..

Var ju och bowlade igår och det tog typ 6 omgångar innan jag kom in i spelet och hade siktat in och allt. Fy fan vad dålig jag var innan dess. Usch. Jag loosa första omgången mot Oskar, medan Helena spelade i sin alldeles egna klass. Hon ledde iofs ett tag, men ja..

Andra så var det min tur att vinna, men sista som vi inte hann spela klart blev en förkrossande förlust. Men jag är nöjd att jag fick vinna en omgång i alla fall.

Just nu sitter jag på jobbet och vill inget hellre än att dagen ska ta slut. Särskilt med tanke på hur de föregående dagarna sett ut och att det är fredag idag fast det är torsdag. Långhelg *dreggla*

Kan väl säga att årstiden kombinerat med att jag inte går och sover i tid och bara allmänt är trött på jobbet i sig gör att jag är lagom less. Dags att byta jobb snart kanske? Jag vet inte.. Det går ju upp och ner med sånt här. Vi får se..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.