Nu rör det på sig igen

Ojoj, nu har jag snart skrivit inlägg flera dagar i rad. Måste ha slagit mig. Känns bra att vara lite mer aktiv här på bloggen. Tja tja bloggen liksom hej!

Vad är det som sker då? Jo, det ska jag säga er. Lite nytt på gång faktiskt. Vet inte riktigt vilken ordning jag ska ta det i. Vi får se.

Jobbet går bättre för stunden, mötet igår resulterade i bättre struktur och mer tydlig ansvarsfördelning, vilket på något sätt fått mig att känna mig mer avslappnad och mindre virrig. Helt konstigt egentligen, men bra. Får hoppas att det håller i sig så jag inte bara gått på en illusion i mitt huvud.

Helgen som kommer är fullbokad, ska på AW på fredag och sen är det kalas i Råcksta på lördagen. Äntligen! Lite mer umgänge. Sen kommer den stora karamellen. Nästa vecka tors-sön så åker jag till fjälls. Då blir det en stuga, ett gäng med folk och skidåkning i Sälen! Ska bli grymt skoj.

Så jag har lite att se fram emot innan jag åker på kalas i Västerås den 16.e..

Sen kommer jag även att kanske bli insyltad i en styrelse i en lokal förgrening av en känd förening. Mer om detta när det är klappat och klart. Precis sådant här jag behöver. Så jag kommer igång liksom. ¨

Nu är klockan lite för mycket. Så natt.

Ett svar till “Nu rör det på sig igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.