Att börja med sig själv..

Har haft en bra extraledig dag idag, fått en hel del gjort. Upplevt trevliga saker.

Skulle kunna återge det i längre form om det inte var så att jag måste lägga mig nu om jag inte ska leka zombie på jobbet imorgon.

Fast jo, lite ska jag nog kunna skriva ner. Lite intryck från den föreläsning jag var på idag. Åkte in till Berghs School of communication för att höra Cimon Lundberg föreläsa om det som ligger honom nära hjärtat och som kanske alla borde få lite mer insyn och fram för allt insikt i.

Särskilt jag själv..

Var lite nervös och så eftersom jag åkte dit helt själv och inte kände någon där, men det fick vara så.

Kände igen mig mycket i det här ständiga letandet efter nånstans att passa in. Har insett att det börjar med att hitta hem hos mig själv. Jag kan nog stånga mig blodig i sökandet efter andras bekräftelse och kärlek, men så länge jag inte kan ge mig själv det så kommer det aldrig gå att känna sig nöjd.

Allt börjar i en själv. Viktig insikt och något att jobba med, för jobba det måste man alltid göra för att hela tiden underhålla relationen med den som är viktigast i ens liv, sig själv.

Finns ju ingen annan än sig själv man har att beskylla för sina val. Det är viktigt att ta ansvar för det man gör, både mot sig själv och mot andra i ens närhet.

Mycket bra och viktigt. Tack för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.