nothing is

oxymoron
too tall
too small
can’t change
will not make amends.

how to do
what I want
when nothing is like i know it should
or do i really
now what is what

karaktärsdrag

gissar sig till vad som är normalt beteende <-- Ibland.. har svårt att fullfölja projekt <-- Oftast ljuger när det vore lika enkelt att tala sanning <-- inte så mycket alls. dömer sig själva <-- hela tiden har svårt att ha roligt <-- oftast inte. tar sig själva på mycket stort allvar <-- skojar du eller? har problem med nära relationer <-- check! överreagerar på förändringar <-- inte alltid, men det händer. söker ständigt bekräftelse <-- jag skulle nog säga att det stämmer till stor del. uppfattar sig själva som annorlunda <-- ja är extremt ansvarstagande eller extremt oansvariga <-- Japp är extremt lojala, även mot dem som inte förtjänar det <-- Både och är impulsiva och distanslösa <-- njae

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.