Back to business

Jaha, då var semestern slut för denna gång. Som tur är har jag massor med spännande saker på gång den närmaste tiden och jag kommer nog inte klaga allt för mycket. Turkiet var alldeles perfekt att få komma iväg till. Visst det var apvarmt och jag svettades och har fått värmeutslag över halva kroppen, men vet ni? Det gör inget.

Var så jävla avkopplad och njöt varje dag. Var skönt att få komma hem, var så mätt på allt med bad och sol och värme. Hade det perfekta resesällskapet med, så tack som fan för det! 🙂

Nu sova så jag hinner komma in på jobbet och bearbeta allt som kan behöva bearbetas så jag inte blir helt överrumplad sådär första dagen. Ska bli kul att visa upp min nya fina bränna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.