So much better

Nu står det still, hittar inget att skriva. Kan vara att jag ser på Så mycket bättre samtidigt. Miss Li:s dag. Hon är fantastisk. Vissa gillar verkligen inte Sylvia Wrethammar och jag kan förstå det, själv bryr jag mig inte. Någon sa att det är något speciellt med henne sång och där håller jag med. Inte många som sjunger så längre.

Men hon ger ett lite korkat intryck.

Nu är det dock jag som är korkad som inte ligger och sover. Fan så dum. Har hållit på såhär i flera månader och verkar inte alls kunna sluta. Nu ska jag sova. Så jävla mycket i huvudet bara hela tiden. Kanske gillar att plåga min kropp med. Nej, inte egentligen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.