Rapport från Sal

Hej!

Idag har jag gått längs med stranden i ca 2 timmar. Gick från hotellet till stranden punta preta som ligger på öns västra sida. Säkert uppemot en mil. Fotade havet, stranden, allt möjligt. Just nu sitter jag och fryser på stammishaket Sal Beach club. Ska bara skriva klart det här och sen tillbaka till hotellet.

En liten rapport sådär. Nu är det en vecka kvar. Sen kommer jag hem till er i kylan. Nej, nu gör vinden sitt till att jag ska få hjärnsläpp. Så nu går jag och lägger mig på hotellet och läser. Ha en fortsatt bra dag och vecka.

Kram från Sal.

Ett svar till “Rapport från Sal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.