Åter under anfall

Distraktioner överallt, saker som får mig att sluta fokusera på det som är viktigt egentligen. Just nu är det ljudet från Batman Begins, Wordfeud framför mig, twitter till höger, facebook till vänster och mina tankar inne i min hjärna som samtidigt snurrar runt i en oändlig tornado i mina neurala system och ledningar..

Ska nog ta och borsta tänderna och låta dagen vara gjord. Omstart imorgon igen, kicka igång veckan med en braksmäll. Nystart i nya lokaler, massa collateral damage att ta tag i och så vidare. Hoppas till gudarna att min kollega kommer och inte är sjuk fortfarande. Men i alla fall så får jag göra det bästa av situationen. Mer kan inte begäras.

Jag själv är åtminstone frisk. Nej, dags att ta livet av denna söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.