Tillbaka i spelet

anonymous female showing light bulb
Photo by Anete Lusina on Pexels.com

Tillbaka på jobbet och saker som verkat helt jättesvåra i flera veckor bara fixar sig. Behövde vila skallen lite och så föll saker på plats. Hade fullt upp och käka lite sushi till lunch. Drog hem runt 17.30, tog tåget till Stuvsta och så gick jag den sista biten tillbaka hem. Att gå ska bli min nya grej. Ska försöka gå så mycket som möjligt.

Kom hem och åt några mackor för att få bort illamåendet och mätta magen med förstås. Sen la jag mig i soffan och glodde på Tonårsbossen. Ja, vilka människor det finns. Tänk om folk la ner all sin energi och sina resurser på att göra världen bättre istället? Hade det tagit många år eller?

Jaja, folk får ju faktiskt välja sina liv själva.

Sen skrattade jag bort någon timme på Big bang theory avsnitt.

Avslutade torsdagen med att spela Age of Empire II HD och sen fixa lite inför helgen.

Nu ska jag sova för länge sen.

2 svar till “Tillbaka i spelet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.