Kämpa på

left human hand
Photo by Luis Quintero on Pexels.com

Kämpa på. Det är alltså redan torsdag imorgon. Veckorna flyger fram. Kan inte riktigt avgöra om det är bra eller dåligt. Beror ju på om man vill leva i nuet eller vill att det ska bli helg. Bästa vore ju om man hade roliga saker för sig och att tiden gick fort p.g.a. det. Planer finns för helgen och sen är det en ny vecka.

Imorgon ska jag kötta armar tänkte jag. Måste packa min väska så jag kan dra direkt efter jobbet. Och ska jag inte bli helt sen till jobbet måste jag sova nu. Jag sov lite väl lite igår natt.

Har nu gått ca en månad sen jag började på nya jobbet. Jag kommer mer och mer in i det och känner mig nog lite mer säker för varje dag. Måste lära mig att ta det som det kommer. Inte sitta och bli tokig av frustration. Måste vänja mig vid hela arbetsprocessen. Kämpa!

På förra jobbet var det snabba lösningar som gällde, lösa situationer. Måste bli avprogrammerad från det. Verkar ta sin lilla tid. Ja, det är mer som är ovant och förändringar tar sin tid. Kan inte göra mer än mitt bästa.

3 svar till “Kämpa på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.