På väg hem

black home area rug
Photo by Kelly on Pexels.com

Sitter på ett tåg hem som just avgått från Västerås C på väg mot Stockholm. Hemåt efter en mestadels trevlig helg. Förstår inte varför jag inte kan acceptera vissa saker. Sen blir jag kluven till hur jag ställer mig inför vad som är vad.

I alla fall, måste styra upp mitt liv hemma i storstan, det har fått lida lite väl länge nu. Har fullt upp med Naturskyddsföreningen och jobb i veckan som kommer. Ska även hinna klämma in lite träning med. Lite kärlek till mitt hem i form av min lägenhet får jag väl hinna med också.

Avslutar veckan med kalas på söndag. Ser fram emot vårens antågande nu, sol, grönska osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.