Ge ingen tid till ånger

Mycket bra motto, vad gör det för gott? Ingen ånger. Man gör misstag och får leva med det, lär av det och gå vidare. Framåt och uppåt. Det kan alltid bli bättre med andra ord. Idag är det valborg. Hade inga planer igår och jag hade lite kval angående det. Skulle jag känna mig bortglömd och oälskad eller hur skulle jag ställa mig till detta faktum?

Alternativ finns ju alltid, en det handlar ju om praktiska saker med. Det som var aktuellt var att göra något hemma i Stockholm. Ett litet facebookmeddelande i en AW-grupp senare så blev det en inbjudan till en förfest till en ravefest. Vi får se när jag kommer från jobbet och vad som blir planen därefter, men förmodligen mat och ombyte/dusch innan jag tar buss mot sagda förfest.

Om det skulle bli inställt av någon anledning så har jag ju alltid gymmet och soffan att tillgå. Nu ska jag börja röra mig mot jobbet så jag inte måste sitta där halva kvällen. Ingen ånger som sagt.

3 svar till “Ge ingen tid till ånger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.