Dags att bli awesome

man swimming in an infinity pool
Photo by alleksana on Pexels.com

Det är snart sommar i våra kvarter, vilket är awesome! Vad den har i sitt sköte vet jag inte. Tror sommaren blir ungefär som förra, men med bättre väder. Tur det för jag kommer nog mest vara hemma i Stockholm. Inga utlandsresor i år. Så går det när man byter jobb och får ta obetald semester.

Sitter och pillar runt på olika saker. Mjorå såatte. Tänkte gå och ser på Adrian Lux på grönan på torsdag, någon som ska med? Sen är tydligen P&L inställt. 9000 biljetter sålda några veckor innan kanske inte riktigt räckte. Trist för de som köpt och såg fram emot detta. Själv blir det som sagt inte mycket gjort i sommar. Någon som har förslag på skoj saker man kan göra billigt?

Annars har jag ju lite projekt att ta tag i, träning, sätta mig in i det jag arbetar med mer och massa annat. Ska försöka att inte sova bort all tid och sitta isolerad i lägenheten som jag gjorde förra sommaren. Speciellt förstörandet av dygnsrytmen var katastrofal. Fått lida för det hela året som gått. Nej, styra upp livet och bli awesome är målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.