Yoga och rave?

crowd dances in blue painted enclosure
Photo by Maurício Mascaro on Pexels.com

Ja, idag ska jag på nåt nytt hittepå kallat för yogarave. Låter aningen flummigt och jag är ju inte direkt någon som brukar hålla på med yoga och meditation. Men det ska bli spännande. Tror nog att ravedelen passar mig bäst.

Jag var där och jag var väl inte riktigt rätt person i sammanhanget. Väldigt mycket glädjeyttringar och kärleksfulla människor. Jag kände mig lite felplacerad, jag är inte sån på det viset. Man måste nog ha en viss nivå av öppenhet för den slags typen av aktivitet. Jag är mer skeptisk.

Här ovan är det en video på bandet som startade fenomenet Yogarave från en av deras fester, vilket ger en liten inblick i det hela.

Nästkommande veckor blir det fullt upp på. Nästa vecka består mest av träning och jobba. Lite studentmottagning idag. Lite skoj på lördag. Sen börjar det väl om igen nästa vecka. Då har jag förstås 30 seconds to mars att se fram emot. Och så är det midsommar i Västerås. Kort vecka.

Veckan efter är det jobb, träning och 70-årskalas. Får se om jag klämmer in någon konsert på Grönan. Blir något av en mellanvecka. Men det blir nog även veckan efter. Får vara glad och fira semestern då.

Det tog mig tre dagar att skriva det här inlägget för de som är nyfikna på varför det kan upplevas lite splittrat.

4 svar till “Yoga och rave?”

    • Jag gick inte själv, var faktiskt en kompis som drog med mig. Hon är lite mer inne på sånt än vad jag är. Tänkte mest att det kunde vara intressant att testa. Det började med lite yogaövningar som uppvärmning, lett av Blossom Tainton. Sen kom bandet och då släppte alla loss, lite som ett väckelsemöte för hinduer. Massa chanting av gudar och så vidare. Kände väl inte heller att det var så mycket rave. Vilket var lite det jag hade hoppats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.