Springer in arbetsveckan

photo of man running during daytime
Photo by Tembela Bohle on Pexels.com

Så var det åter dags att återvända till vardagslunken. Har varit skönt att ha semester, men det var inte alls så hemskt att börja jobba igen. Har haft fullt upp sen jag kom vid 8.30, vilket gör det mer okej än om jag vore sysslolös.

Veckan som kommer är också inplanerad med diverse roligheter, vilket underlättar på sitt sätt. Ikväll ska jag ut och springa med en kompis som jag inte träffat på ett bra tag. Springer gör jag inte så ofta. Imorgon ska vi gå till Grönan och se på Timo Räisänen när han gigar där. Ska bli trevligt, tycker att han är ganska bra så..

På onsdag ska jag försöka mig på att styrketräna igen, har haft jävligt ont i mina underarmar senaste veckorna så ska nog ändra upplägg lite. Hittade ett inlägg om vad som kan vara orsaken här. Så jag ska sänka vikterna och öka repsen medan underarmarna får växa till sig lite så de hänger med. Känns som växtvärk typ, inget vidare skönt.

I helgen så kommer folk från Västerås och hänger inför Tenacious D på söndag. Har skaffat lite saker att leka med så vi ska nog kunna underhålla oss.

Nu börjar det närma sig hemgång här på jobbet. Ut och springa snarare. Ska jag bli en sån som springer nu alltså?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.