Misstänkt fraktur

man in black crew neck shirt doing pull ups
Photo by Victor Freitas on Pexels.com

Hej på er, mister invalido här med misstänkt fraktur.

Har haltat sen i tisdags kväll då jag gjorde något otroligt klyftigt. Ni vet en sån där chin-upbar? Jag köpte en sådan och tyckte att det är väl bara att skruva fast den genom att justera bredden så den sitter fast i en dörrkarm. Det funkade ju ett tag. Men när jag valde att byta håll så gick det inte lika bra.

Med en redig fart och smäll damp jag och stången i backen. Jag landade på höger stortå och på vänster knä. Misstänker fraktur på båda. Nån spricka eller i alla fall ett jack i knäskålen, det går liksom som en sänka i mitten på den och det är ömt när jag tar på det. Tån är rätt svullen och även området runtom ner mot övre delen av foten. Har inte orkat ta bild och lägga upp men ska göra det efter det här inlägget.

Gjorde sjukt ont på kvällen när det hände och det var inte helt lätt att somna. Dagen efter kändes det bättre, som tur var för annars hade jag inte tagit mig till jobbet. Men jag har haltat fram och tillbaka dit och hem de dagar som gått sen dess. Inte så mycket mer. Bäst att ta det lugnt och hoppas det går över så fort som möjligt, så denna helg handlar mest om återhämtning. Har varit hyfsat trött och sovit dåligt med så även på den fronten behövs det.

Nu ska jag träna lite, kul nöje såhär på en fredag.

6 svar till “Misstänkt fraktur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.