Mitt liv som fotograf

Som en del kanske vet så är jag ägare till en Nikon D3000 som jag köpte för några år sedan. Att titulera sig fotograf är väl kanske lite att överdriva, men jag skulle gärna vilja bli bättre och även en mer frekvent fotograf.

Nu blir det mest sporadiskt då och då när andan tränger på. Jag är lite försynt som fotograf med, inte den som beger mig ut och fotar allt som rör sig hur som. Hur som helst, bege er till Fotografi för att se de alster jag valt att visa upp.

Om någon vill ställa upp som modell eller vill ut och fota så är det bara att höra av sig. Jag behöver lite mer porträttbilder och det vore kul att få öva lite mer på sånt. Har gjort det förr, men då blev det lite mycket bilder på långt håll. Har insett att närbilder ändå är det bästa när det kommer till att avbilda personer.

Låter detta Intressant?

2 svar till “Mitt liv som fotograf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.