Rapport från den halte

person with medical gauze bandage on injured knee
Photo by Alexey Demidov on Pexels.com

Ja, så har det nu gått ca 9 dagar sen jag hade turen att skada mig. Den halte haltar fortfarande, men det går väl åt rätt håll. Tror nog det dröjer minst en vecka om inte mer innan jag kan gå normalt. Jag hoppas på det åtminstone. Tänk om jag har någon permanent skada som gör att jag kommer ha ont resten av livet? Vore ju inte så kul. Knät är inte heller som det ska, känner dock inte av det när jag går.

Ligga på mage är inte att tala om dock, jävlar vad ont det gör på knät då. Jaha, nog med tycka synd om sig själv. Jag är fortfarande vaken fast klockan är 01.52. Har just sett ifatt Big Bang Theory, tog bara 2-3 år innan jag sett alla avsnitt. Ny säsong om typ någon månad, inget får mig att skratta så mycket som denna serie. Helt underbart. Sheldon är ju självklart bäst, så jävla knäpp 🙂

Jag ska jobba hemifrån nu idag eftersom jag får min nya 160 cm breda säng levererad hem till mig och det går inte att ta sig hem i tid när de hör av sig. Lite därför jag är uppe än med. Kan ju gå upp 07.30 eller 07.50 och ändå börja jobba inom typ 10 minuter. Så jävla härligt, jag behöver inte ens klä på mig, hehe.

Nu ska det bli skönt att sova, för halte jag är jättetrött. Ska ställa klockan på 07.45.

Var detta intressant?

Ett svar till “Rapport från den halte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.