Redan Torsdag?

Jag tycker veckorna har en tendens att gå väldigt fort, men det är väl ett kvitto på att det händer saker i mitt liv. Var ju i Västerås i helgen, trevligt med caps, besök på Kåren och togafest. Hänget uppskattar jag nog mest av allt. Kåren är ju liksom inte samma sak som det var på min tid. Inte längre självklart att hitta folk att dansa med. Inte heller trivs jag med att springa runt där och irra runt. Nej, någon gång ibland går det an, men inte som förr varje gång.

Har kommit igång med träningen, körde ett pass rygg i tisdags och sen drog jag iväg och lyssna på Gurra som spelade på Southside Cavern vid Zinkensdamm. Gillar hans musikstil, svängigt och med fyndiga texter om livet. Igår så var jag på F&S Skrapan och körde axlar och bröst i ca 2 timmar. Har även hunnit hänga med i Idol och tycker de lyckats ganska bra med att hitta grädden på moset. Tyckte det var synd att Bolivia inte kom med, men de måste ju sålla så det blev väl så.

Idag har jag lite olika val att välja mellan. Antingen åker jag hem och gymmar bara, eller så kör jag en rokad på Grönan och ser på Loreen. Hade ju varit grymt, hon har ju sån känsla den människan. Kollade på X Factor-finalen igår när hon uppträder med Awa som vann (som för övrigt är grym), ganska awesome.

Se videon nedan:

Awa%20Santesson-Sey%20%20och%20Loreen%20-%20My%20heart%20is%20refusing%20me

Finns även ett tredje alternativ när det kommer till kvällens aktiviteter och det är AW med nätverket för Volontärsamordnare på en glassbar vid Tegelbacken. Fast nu såg jag att de börjar alldeles för tidigt för att jag ska hinna dit. En nackdel med att jobba 3,5 mil utanför city och även ha svårt att komma upp tidigt.

Ja, vi får se vad det blir av det hela. Just nu har jag ont i magen efter lunchen. :/

2 svar till “Redan Torsdag?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.