Skippar träningen och ser på Thor istället

By Malf fabilane (Own work) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Jag var så duktig igår och packade min väska med både träningskläder och proteinpulver och sportdryck, men nu såg jag trailern för Thor: Dark World och gick in och bokade mig en biljett.

Trailer Thor 2: Dark World

[youtube]orfMJJEd0wk[/youtube]

Så det blir till att skämma bort sig med lite god mat och nöje på en onsdag som denna. Tror det behövs för att jag ska orka med den här årstiden, lite lyx och flärd. Har egentligen behov av att träna då min rygg är stelare än en jag vet inte vad, en erigerad penis kanske. Sjukt drygt är att jag tror det har med min nya säng att göra också, den är alldeles för mjuk. Misstag som sker när man köper saker utan att provligga de, lite grisen i säcken sådär.

Ska snart avlägsna mig från denna datastol som gör mig ännu mer stel och bege mig in till stan för lite mat innan filmen.

Ha en skön onsdag!

 

3 svar till “Skippar träningen och ser på Thor istället”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.