Sjukt var det här

medium_11154361275

I torsdags var jag hemma sjuk och slappade och i fredags var jag på jobbet tidigare än någonsin, 07.37 fast inte först ändå. Igår så hade jag fortfarande ingen röst efter helgen, den liksom försvann på vägen. Var på sittning i Västerås efter jobbet och jag har en tendens att bli högljudd både av sång och av annat. Sen i lördags blev inte bättre av de aktiviteter som pågick  då. Så söndag ch måndag var jag så tyst jag kunde. Idag har det varit bättre, men nu har snorandet och hostan kommit.

Sitter och äter glass för att lindra symptomen som denna förkylning bär med sig. Ska sova direkt när jag ätit upp och så får vi se hur jag känner imorgon. Känns det såhär så stannar jag hemma.  Bättre att vila upp sig och bli frisk igen än och dra ut på det genom att tvinga sig till jobbet. Sjukt sjukt sjukt.

 

photo credit: Ricardo Alguacil via photopin cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.