Monday Bars vårkryss!

medium_1238098422
photo credit: murilocardoso via photopin cc

Ikväll smäller det, 19.30 åker båten från hamn och därefter väntar 23 timmars dans på Monday Bars vårskryss.. eller ja, åtminstone några timmar. Känner jag mig själv rätt så lär jag vara en aning för trött för att orka dansa hela natten, men jag lär ge det ett försök.

Men det första som sker innan dans är att det ska inmundigas buffé och umgås med mina hyttkompisar, kommer bli najs. Får se om jag stöter på några jag känner utöver de på båten, vet att folk ska åka med men kan bli svårt att råka på de.

Bland annat kommer Ferry Corsten, Astrix och Marco V att spela, det är väl de jag ser fram emot mest, sen får vi se om jag hittar några okända guldkorn. Brukar kunna finnas lite såna på evenemang som dessa, tror dock inte att det är något av hardstylealternativen som spelar som kommer falla inom den kategorin.

Jag har lite svårt för den väldigt snabba takten på basgångarna, rent dansmässigt och sen är det inte min grej helt enkelt. Låter droidbiffarna med tribals sköta den delen.

Monday Bar arrangerar alltså sin 41:a kryssning och för min del är det den tredje. Efter denna har jag kört en sommar, en vinter och en vårkryss. Får se om jag pallar fler, är ju inte 23 längre om en säger så.

Nu drar jag..

Ett svar till “Monday Bars vårkryss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.