Nya engagemang

medium_240473573
photo credit: deadoll via photopin cc

Eftersom jag festat två dagar i rad så är väl nivån sådär på mig denna söndag, har ändå fullt upp. Först så ska man ju vakna och bli levande igen. Sen så ska det gosas med katten, glo på paddan och teven. Blev lite skidskytte i sängen.

Sen tog jag mig till Stockholm efter en hel del prokrastinerande. Tog mig från Centralen till Slussen till fots och på bussen mötte jag upp en kompis som jag skulle på ett möte med. Blev introducerad till en ny grej som jag tänkt engagera mig i, ett väldigt bra engagemang enligt mig. Väldigt mycket att hålla reda på, men det blir nog bra.

Avslutade kvällen med att hänga i soffan. En lagom och skön söndag med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.