Flytt från Hagsätra

medium_3996349414
photo credit: practicalowl via photopin cc

Idag har jag ägnat dagen precis som hela helgen åt att släpa kartonger och städa och ja allt som behövs göras inför en flytt. När vi hade fyllt lastbilen som behövdes för att flytta mina grejer till nya stället så såg det ut ungefär som på bilden ovan. Ekandes med bara de möbler som skulle vara kvar ståendes främst i vardagsrummet.

Det var en lång dag med idel släpande av saker ner i källaren och sedan in i lastbilen och så till slut upp i lägenheten. När jag var klar med att släpa ner mitt bohag som skulle magasineras så såg det ut som nedan, det var alltså tomt från början.

imageJag har alltså själv släpat ner ca 20 kartonger, ett antal säckar med prylar och så lite mattor, lampor osv. Som tur var hade jag en pirra som gjorde min resa ungefär hälften så jobbig som den kunde ha varit. Men att behöva öppna hissdörren, stoppa i nyckeln för att komma ner till källaren, öppna 3 dörrar till och sen öppna ett tjockt jävla lås varje gång var en utmaning. Som tur var hade jag även fredagen på mig så jag kunde fördela min tid på ett hyfsat bra sätt utan att jobba ihjäl mig.

För de som undrar så ska jag bo sambo ett tag och hyr ut min lägenhet i andra hand. Kommer bli skönt när jag kommit i ordning för nu är det kaos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.