Soft helg

20140707-222918-80958616.jpgHade en rätt skön och soft helg med lagom mycket att göra. Det jag hade planerat var att bygga friggebod i Krigslida, utöver det var inget bestämt. Lite lösa planer att gå på Mosquitos spelning och groova lite på Götgatan.

I fredags så blev det att käka god mat och lyssna på musik på Loch and Quay vid vattnet i Gamla stan. Hade trevligt sällskap och najs väder, inget att klaga på. Tog en drive förbi Hemköp på vägen hem för proviant (godis) och gick sista biten hem.

Upp tidigt lördag morgon och tog mig till Krigslida för byggande, aldrig byggt något så stort i mitt liv, som tur var det andra där så tillsammans lyckades vi klura ut hur det skulle gå till. Cool känsla att se alla de plankorna i hundratals delar bli till ett litet litet hus.

DSC_0077

Dagen innan hann jag även bli inbjuden på grillparty i Råcksta vilket jag tog mig till efter en dag byggandes i strålande sol, kan säga att flinten såg ut som en stoppsignal. Hade ambitionen att ta mig förbi Götgatan och kolla på Open street med Mosquito och allt, men tiden försvann på vägen så jag missade hela grejen.

Istället blev det god mat och trevligt sällskap i Råcksta, fick till och med skjuts hem. Söndagen ägnades först åt att åka ut till Krigslida och bygga vidare och sen åt tv och slappande, minns inte att jag gjorde något alls över huvud taget utöver det.

Måndag, alltså idag om vi ser till min sömn och så vidare har jag ägnat åt lite sol på balkongen, lite tv-serier och film, åkte ut till Södertälje för grillning och umgänge med föräldrar och syskonbarn med respektive. Så mycket mer har det inte blivit, men det tar jag igen imorgon istället. Jag menar senare idag. Nu ska jag dock slänga in handduken för jag är rätt slut efter all härlig sol och värme.

Ett svar till “Soft helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.