Prideparaden 2014

DSC_0069

I lördags var det dags för Prideparaden och jag var med och gick med F!. Det var varmt och jävligt svettigt, men ganska härligt ändå. Trångt och många gånger önskar jag att jag kunde varit närmare lastbilen så jag kunde skråla med i musiken. Men det vart ju fullt sjå med att hänga med, folk sprang om en och trängde sig fram konstant.

Bästa var att Silvana Imam hoppade upp på flaket och rappade ett par verser. Tror hon och hennes polare gick bredvid mig innan för jag hörde hur de liksom planerade den lilla kuppen, men jag fattade inte att det var hon. Synd, för jag tycker hon är fett cool. Älskar hennes låt Svär på min mamma..

Gick med hela vägen till Stadion då jag kände att det räckte, väl där så ställde jag mig och fotograferade en massa ekipage som kom efter oss. De var inte så många som vi var, men ändå 😉

Har lagt upp alla bilder på Flickr där ni kan skåda mina mästerverk..

Var ganska mör i hela kroppen efter 4 timmars dansgång och hade sen tidigare ont  min högerfot som var bandagerad så jag stapplade in mot Stureplan och till Östermalmstorg, tog mig till Söder och gick och såg Guardians of the Galaxy innan jag tog mig hem.Helkul film, skrattade gott flera gånger.

2 svar till “Prideparaden 2014”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.